T: 24 45 08 66 – M: info@laerlet.dk

7:9 – leg og hold ved lige i ferien

Original price was: kr. 384.00.Current price is: kr. 345.60. incl. moms

Du sparer ca 10%, når du vælger en af vores pakker

Kategori:

Denne Lærlet-pakke har vi sammensat primært til familien, der skal på ferie. Du har som forældre sikkert oplevet at stå i situationen, hvor du gerne vil vedligeholde "noget skoleviden", men hvordan gør man det på en enkel og overskuelig måde, samtidig med, at man er på ferie?

Indholdet af Lærlet-pakken til denne aldersklasse er:
1 stk. Lærlet-plade m/ de 120-hyppigste ord
1 stk. Lærlet-plade m/ mest almindelige engelske ord
1 stk. Lærlet-plade m/ den lille tabel
1 stk. Lærlet-plade m/ Europa-kort m/ hovedstæderne (QR-kode til navnestoffet)
1 stk. ordbox m/ 121 hyppigste ord (vi har nemlig taget MOR med ;))

Det var indholdet, men hvordan kan man så bruge det, uden dit barn bliver træt af, at du "leger lærer"?
En idé kan være at "lege" med tabellen: I køber f.eks. nogle rosiner, nødder el.lign. Nu skal I skiftes til at kaste en rosin på tabel-Lærlet. Hvis den f.eks. lander på 63, gælder det for kasteren om at kunne sige, hvilke 2 tal, der ganget med hinanden giver 63! Svarer kasteren rigtigt, må han/hun spise rosinen. Du kan naturligvis udtænke et pointsystem, der ikke indeholder spiselige ting, men giver en "vinder" 😉
En anden leg/spil kan være med de 120-ord. Lad dit barn kaste en terning på Lærlet-pladen med ordene. Lander terningen på f.eks. "sagde" spørger du: Hvad står der? Luk øjnene og stav ordet! Brug ordet i en sætning! Løb hen og skriv ordet på det stykke papir, jeg har lagt i vindueskarmen! Stav ordet mens du hopper på et ben!
Ordkortene kan du f.eks. bruge sådan her: Lad dit barn trække f.eks. 3 kort. Barnet skal nu enten fortælle/digte/skrive en lille historie, hvor disse 3 ord bliver brugt.
Jeg har også somme tider gemt 5 kort rundt i lokalet. Barnet skal så finde et ad gangen og komme med hen til dig med det. Du kan så stille alle de spørgsmål, jeg skrev om tidligere.
Europa-Lærlet lægger op til så mange spørgsmål og samtaler - og skulle I være på ferie udenfor Europa, skriver du bare i kommentarfeltet, så skal jeg udskifte Europa-Lærlet med Verden-Lærlet 😉