T: 24 45 08 66 – M: info@laerlet.dk

Europakort

kr. 59.00 incl. moms

Hvis du lægger en Lærlet-plade med Europakort på bordet, kommer jeres familie til at tale om hvor de forskellige lande ligger.

På pladen er der røde “dotter” der, hvor hovedstederne er. Hvis du kommer i tvivl om, hvad Albaniens hovedstad hedder, kan du bruge den QR-kode, der er trykt på pladen. Du kommer så ind på et tilsvarende Europakort, hvor du kan finde navne på hovedsteder og lande.

Kategori:

Europakort

Synes du, det er vigtigt, at dit barn kender de europæiske lande og hovedstæder?

Det vil helt sikkert kræve mange gentagelser og megen tålmodighed. Med et Lærlet-underlag, kan du give dit barn den visuelle støtte, der vil gøre indlæringen meget lettere.

Samtidig kan I få mange gode samtaler om landenes placering og størrelse i forhold til hinanden. I kan tale om EU, hvilke lande er med? Hvis ferien skal gå til udlandet, kan I finde stedet – fantasien har rige udfoldelsesmuligheder.

Lærlet-Europakorts design er meget enkelt og stilrent, og passer således smukt til alle boligindretninger. Desuden er der ingen tegninger, der kan virke forstyrrende barnets koncentration, ja, selv navnestoffet er fravalgt på Lærlet-underlaget.

Dem finder du ved at indscanne den QR-kode, der er påtrykt Lærlets Europakort – og på den måde læser dit barn ikke bare navnene, men får en reel paratviden om Europas lande og hovedstæder.