T: 24 45 08 66 – M: info@laerlet.dk

Verdenskort

kr. 59.00 incl. moms

Hvor ligger Chile ?

Hvor stort er USA i forhold til Danmark ?

Børn er så utrolig nysgerrige på verden. Du kan med Lærlets Verdenskort vise dit barn verden og hvor landene ligger. Vi har trykt verdensdelene i forskellige nuancer, så barnet lettere kan lære dem at kende.

På pladen finder du en QR-kode, hvor du, med din mobil eller tablet kan se næsten alle landes navne.

Kategori:

Verden er så stor – og alligevel kan den være på en Lærlet- plade.

Vil du gerne lære dit barn om verden – hvad hedder verdensdelene? Hvor ligger Kina? Hvor stort er Tyskland i forhold til Canada?

Med en Lærlet-dækkeserviet kan du vise dit barn det, I taler om. Dermed giver du barnet den visuelle støtte, alle undervisere anbefaler. Man taler faktisk om, at helt op til 70% af alle børn lærer bedst ved at SE i stedet for bare at HØRE, og her kan du kombinere se-og-høre.

Med et Lærlet-Verdenskort på bordet har I et praktisk underlag, et træningsmateriale og ikke mindst et særdeles godt oplæg til en god samtale.

Vi har udeladt alt navnestof for at skabe et stilrent design uden forstyrrende elementer. Du finder alle landenes navne ved at indscanne den QR-kode, der er påtrykt Lærlets Verdenskort. Du vil så komme ind på en side, hvor alle landenes navne er skrevet.